Določila in pogoji

Naša zavezanost zasebnosti
Vaša zasebnost je za nas pomembna. Zaradi zagotavljanja ustrezne zasebnosti vam v tem obvestilu pojasnjujemo načine našega informiranja na spletu.

To obvestilo velja za vse informacije, zbrane ali posredovane na spletnem mestu Centera dislektikov. Na naših straneh nas lahko kontaktirate in zahtevate brezplačno preskusno različico. Zbiramo naslednje vaše podatke;

  • ime
  • naslov
  • elektronski naslov

če imamo vaše nepravilne podatke ali če želite posodobiti podatke, nas preprosto kontaktirajte na nsalov ines@centerdislektikov.com.

Način uporabe informacij
Vaše podatke uporabljamo samo v komunikaciji z vami. Teh podatkov ne posredujemo nobeni zunanji osebi, uporabljamo jih le v administrativne in računovodske storitve, ki so potrebne za izpolnjevanje zakonskih obveznosti.

Uporabnik;lahko vedno prekliče naročanje na novice ali  promocijski material, s klikom na povezavo, na dnu vsakega elektronskega sporočila.

Naša zaveza varnosti podatkov
Da bi preprečili nepooblaščen dostop, ohranili točnost podatkov in zagotovili pravilno uporabo informacij, smo uvedli ustrezne fizične, elektronske in upravljavske postopke za zaščito in zaščito podatkov, ki jih zbiramo na spletu. Spletna stran in storitve so namenjene osebam starejšim od 18 let, kljub temu, da so storitve namenjene otrokom oziroma osebam mlajšim od 18 let, se njihovi podatki NE HRANIJO!

Upravljalci podatkov se zavezujejo, da bodo uporabnikom zagotovili zasebnost in zaščito osebnih podatkov

Način plačila

Na spletni strani  www.centerdislektikov.com lahko plačate s pomočjo PayPal-a ali z gotovino v pisarni. Vaša plačila so v celoti varna z uporabo plačljivih bančnih in kodnih sistemov za preprečitev nepooblaščenega dostopa do vaših osebnih podatkov in podatkov o kreditni kartici.

Kako stopiti v stik z nami
Če imate vprašanja ali pomisleke glede pravilnikov o zasebnosti, nam pišite.